Društvo Farjovca

V soboto, 22.6.2024, se bo v športnem parku Dolina na Vojščici odvil turnir v odbojki na mivki, kjer se bo pomerilo 16 ekip mešanih trojk. Ekipa treh igralcev lahko prijavi eno menjavo.

PRIJAVE
Prijavo izvedete preko tega linka: https://lu.ma/rzt73z45
Navesti morate: imena vseh igralcev (tudi menjave) in ekipe, kdo je kapetan in njegovo telefonsko številko. Preko linka si lahko rezervirate tudi nakup unikatnih majčk! Prijavnina znaša 40€ na ekipo in jo izvedete preko istega linka. Prijava je veljavna, ko je poravnana prijavnina. V primeru odpovedi ekipe se prijavnina vrne, če je odpoved sporočena vsaj en teden pred dogodkom (15.6.2024).

V primeru odpovedanega dogodka se bo prijavnina vrnila igralcem. Nagrade turnirja bodo praktične in ne denarne. Starostna omejitev igralcev je najmanj 16 let. Turnir ni namenjen igralcem prve in druge lige OZS.

PRAVILA TURNIRJA
V ekipi morata biti celotno igro zastopana oba spola. Veljajo beach volley pravila (šik, zgornji sprejem, odboj s prsti čez mrežo), z izjemo nižjih kriterijev pri dvojnih in nošenih žogah.

Organizator si pridržuje pravico, da zaradi nešportnega obnašanja izključi osebo ali ekipo iz turnirja brez povrnjene prijavnine.

POKAL ŠANKA
Sočasno seveda, kot vsako leto, poteka tudi pokal šanka. Več informacij dobite na turnirju pri šanku. Seveda pa smo poskrbeli tudi za večerni žur z živo glasbo, da bomo lahko skupaj nazdravili na zmagovalce in vse sodelujoče! Z nami bo bend Mižerja, ki nas bo zabavala cel večer po turnirju!

PARKIRANJE
Avtomobile boste lahko parkirali nasproti gostilne Tabor na Vojščici.

Se vidimo!

Vojščička fešta n’ mivki bo seveda tudi letos! Naš tradicionalni dogodek je odtvoritev pravega poletja! Letos se bo odvijal v soboto 22.6.2024 v Športnem parku Dolina na Vojščici.

Podrobne informacije sledijo. Letos se bo turnir odvil v enem dnevu in se bo predvidoma začel že zjutraj. Po razglasitvi zmagovalca sledi večerna zabava. Glasbenega gosta razkrijemo kmalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja