Društvo Farjovca

Vojščička fešta n’ mivki 2023

23. in 24. 06. 2023 smo v Športnem parku Dolina na Vojščici že tradicionalno organizirali dvodnevno “Vojščičko fešto n’ mivki”. Letos se je na turnirju v odbojki pomerilo kar 13 ekip – trojk iz cele Slovenije. Turnir je bil zelo napet! Sonce je grelo, sladoled se je topil, pivo je teklo, obiskovalci pa so v hladni senci spremljali tekmovalce.

V samo konico turnirja so se prebile najmočnejše ekipe: Miami Vice, Mi 3, Dream team in Kocka, ter se v večernih urah spopadle v finalnih tekmah. Na prvo mesto so se zavihteli vsakoletni udeleženci turnirja – Miami Vice. Čestitke vsem igralcem in zmagovalcem!

Po turnirju je sledil čas za zabavo! Skupina Na Eks nas je z glasbo in plesom popeljala v noč. Tekom turnirja je potekal tudi pokal šanka, ki ga je letos s pomočjo vaščanov ubranila domača ekipa. 

Turnir je bil zadnji poletni dogodek pred prihajajočim jubilejnim rock koncertom. Po dolgih letih bomo 26. 8. 2023 v Kalu na Vojščici ponovno gostili skupino Šank Rock. Skupina je v svoji zgodnji karieri prav na vojščičkih tleh utriala svojo glasbeno pot. Obeta se prava nostalgična pravljica. Lepo vabljeni. 

Deli novico:

Facebook
Email
WhatsApp